FÖRESLÅ NY STYRELSELEDAMOT

Inför kommande årsmöte har vår ordförande Lennart Andersson meddelat valberedningen att han inte längre kommer att vara valbar som ordförande.

Vi söker en ny styrelseledamot som kan tänka sig att ta ordförandeskapet.

 Vem skulle du vilja se som vår nästa ordförande? Skulle du själv vilja prova på ett både intressant och givande uppdrag?

 Du behöver inte vara kunnig inom fastighetsskötsel eller tidigare ha erfarenhet av ett ordförandeskap i en förening. Har du det så är det till en god fördel, men inte nödvändigt. Lennart kommer att finnas kvar i föreningen och har lovat att stötta kommande ordförande den första tiden vilket känns väldigt tryggt! Nu har vi nya driftsavtal med HSB som avsevärt kommer att underlätta fastighetsskötseln. Övriga ordinarie styrelsemedlemmar är tillgängliga för omval.

 En bostadsrättsförening är alla medlemmars gemensamma ansvar. Det vill säga, alla bostadsrättsinnehavare. Vi är fastighetsägare med ansvar att förvalta och underhålla vår fastighet. Vi är skyldiga att välja en ordförande och styrelse, årsmötet är föreningens viktigaste beslutsfattande möte. Kan vi inte välja en ordförande så finns heller ingen förening, alla våra tillgångar förverkas. Stora värden i fastigheten samt för var och en av oss medlemmar står då på spel.

 Lämna ditt nomineringsförslag till valberedningen:

 

Margareta Collings

SMS  070 519 94 43       eller    margareta.collings@gmail.com

 

Inge Sjökvist

SMS  070 576 67 39

Valberedningen

Brf. Deimos